Samenwerkende Zwembaden Zuid-Holland

Welkom in zwembad Ons Polderbad

 

Zwembad Ons Polderbad is open. We hopen dit seizoen vele mooie dagen te krijgen zodat we volop, met elkaar, kunnen genieten van ons mooie zwembad. Helaas zal 15 september de laatste dag zijn dat we open zijn. Hou vooral regelmatig de website in de gaten voor alle leuke activiteiten die er in de loop van het seizoen georganiseerd zullen worden en voor verder nieuws.

Nieuws

Plons met je hond voor KWF

Op 15 september van 13:00-15:00 uur kunt u met uw hond een plons maken in zwembad De Loete. Alle opbrengsten zullen wij doneren aan KWF.
Dus KOM en PLONS!
Meer info klik hier.

Aqua bootcamp / fit

Na groot succes in Haastrecht komen de aqua bootcamp/fit lessen ook naar Stolwijk. Klik hier voor meer info.

Rabobank clubkas actie 2018

Donderdag 27 april werden wij blij verrast door Rabobank Krimpenerwaard. Door de Clubkas Campagne mocht Ons Polderbad een mooie cheque ontvangen. Alle stemmers bedankt!

Word Vriend van de VOB

Op velerlei verzoek maken we het met ingang van dit seizoen mogelijk nog meer betrokken te zijn bij onze zwembaden. Wilt u de VOB extra steunen om ook de toekomst van onze mooie zwembaden zeker te stellen? Dat kan met ingang van dit seizoen. Wanneer u een bedrag van 100,- euro of meer geeft draagt u bij aan het verwezenlijken van ons doel om de beste zwembaden van de Krimpenerwaard te zijn. Natuurlijk bieden wij u daarvoor ook iets extra’s.Lees verder

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten in onze baden? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.
Klik op deze link of scan de QR-code.

Adres

Bezoekadres

Ons Polderbad
Kievitslaan 49
2821 XL Stolwijk
0182-341558