Word Vriend van de VOB

Op velerlei verzoek maken we het met ingang van dit seizoen mogelijk nog meer betrokken te zijn bij onze zwembaden. Wilt u de VOB extra steunen om ook de toekomst van onze mooie zwembaden zeker te stellen? Dat kan met ingang van dit seizoen. Wanneer u een bedrag van 100,- euro of meer geeft draagt u bij aan het verwezenlijken van ons doel om de beste zwembaden van de Krimpenerwaard te zijn. Natuurlijk bieden wij u daarvoor ook iets extra’s.

  • 28 april om 9.30 uur verwelkomt bestuur en personeel u voor de feestelijke opening van het seizoen. We bieden u een kijkje achter de schermen en vertellen u wat meer over de dagelijkse gang van zaken, over onze visie op de toekomst en over waar we uw bijdrage aan zullen besteden. Onder het genot van koffie met iets lekkers.
  • Elke maand op twee momenten een vroege openstelling en twee avonden waarop u een uur extra ongestoord baantjes kunt trekken.

Stolwijk: derde dinsdagochtend van de maand van 6.30– 7.30 uur
laatste vrijdagavond van de maand van 20.00 – 21.00 uur

Haastrecht: eerste maandagochtend van de maand van 7.00 – 8.00 uur
derde vrijdagavond van de maand van 19.30 – 20.30 uur

  • U kunt inschrijven voor twee gratis lessen Verbeteren zwemslagen. Data in overleg met zwemonderwijzer.
  • Gratis deelname aan het dauwzwemmen en het midzomernachtzwemmen.
  • Feestelijke afsluiting van het seizoen (laatste vrijdagavond een uur extra open met drankje en hapje)
Heeft u interesse gekregen om Vriend van de VOB te worden, klik dan op onderstaande button en registreer dan uw Vriend van de VOB, via de bestel portal, op uw pas.