Voorzieningen

In De Loete zijn de volgende voorzieningen.

Bekijk zwembad De Loete vanuit de lucht.

diepe bad, 25 meter bad, zwembad, de loete, krimpenerwaard, 2 meter diep, trimbaan, banenzwemmen, recreatiefzwemmen, duikplank

Een 25 meter lang en 17 meter breed bad met een diepte van 2 meter. In dit bad bevindt zich een trimbaan voor de liefhebber die graag baantjes zwemt. Ook staat er een 1 meter en een 3 meter hoge duikplank. Dit bad is bestemd voor de geoefende zwemmer met een diploma.

ondiep bad, zonder diploma, met vleugeltjes, glijbaan, 40 centimeter, 120 centimeter, 0.40 meter, 1.20 meter, 25 lang, 17 breed, afscheidingslijn, zwembad, de loete, krimpenerwaard, kleuters, peuters,

Een 25 meter lang en 17 meter breed ondiep bad. Dit bad loopt af van 0.40 meter tot 1.20 meter diep. Voor de allerkleinste ligt er een lijn zodat ze niet dieper kunnen als 0.80 meter en een kleine glijbaan. Voor de wat grotere eindigt er een 48 meter lange glijbaan in het diepste gedeelte. Eigen opblaasspeelgoed is toegestaan in het ondiepe bad.

peuterbad, peuter, hek, zwembad, de loete, krimpenerwaard, stoel, ban, tafel, parasol

Een gezellig peuterbad voor de allerkleinste met een glijbaantje. Dit bad heeft een eigen ingang met een hek dat sluit zodat de kleintjes niet weg kunnen. Rondom het bad staan stoelen, tafels en banken. Op zonnige dagen staan er parasols voor u klaar.

duikplank, 1 meter, 3 meter, diepe bad, duiken, salto, zwembad, de loete, krimpenerwaard

Bij het diepe bad hebben we een 1 meter hoge duikplank, maar voor de echt stoere onder ons staat er ook een 3 meter hoge duikplank.

glijbaan, 48 meter, rood, waterglijbaan, ondiepe bad, zwembad, de loete, krimpenerwaard, spektakel

Durf jij van de 4 meter hoge en maar liefst 48 meter lange glijbaan. Deze glijbaan eindigt in het diepste gedeelte van het ondiepe bad.

zonnig, ligweide, gras, trapveldje, doeltjes, basketbalpalen, volleybal, volleybalnet, zwembad, de loete, krimpenerwaard

Naast het zwembad ligt een zonnige ligweide met een speciaal trapveldje. Ook staan er basketbalpalen en een volleybalnet. De ligweide is voorzien van voldoende prullenbakken.

schaduw, ligweide, zwembad, de loete, krimpenerwaard, bomen, gras

Ligt u liever in de schaduw? Onze bomen bieden voldoende schaduwrijke plekken met uitzicht op het diepe bad.

snoep, ijs, patat, tosti, koffie, frisdrank, chocomelk, terras, kiosk, zwembad, de loete, krimpenerwaard, pin

Zwembad De Loete beheert ook een kiosk. Hier kunt u op ons terras genieten van een heerlijk kopje koffie, patatje, snoepje of een ijsje. Tevens kunt u hier met PIN betalen.

huren, ligbed, vakantiegevoel, zwembad, de loete, krimpenerwaard, zon, uitstapje

Bij de kassa verhuren wij ook ligbedden. Voor € 2,- en € 2,- borg is zo’n heerlijk bed de hele dag voor u.

kluisjes, warme douche, kleedhok, zwembad, de loete, krimpenerwaard

Bij binnenkomst kunt u gebruik maken van kleine kleedcabines of een grote kleedkamer. Uw kostbaarheden zoals uw telefoon, portemonnee en sleutels kunt u veilig opbergen in onze kluisjes. In deze kluisjes gaat € 0,50 die u weer terug krijgt aan het eind van uw bezoek. Bij de kleedkamers zijn de w.c’s en hebben we twee warme douches.

baby, zwembad, de loete, krimpenerwaard, luier

Voor de baby’s hebben we bij het peuterbad een luier verwissel plaats. Bent u een zwemluier vergeten? Geen probleem deze zijn te koop bij de kassa.

parkeerplaats, beperkt, zwembad, de loete, krimpenerwaard, auto,

Naast het zwembad is er gelegenheid tot parkeren. Het aantal plaatsen is beperkt dus verzoeken wij u vriendelijk om zoveel mogelijk op de fiets te komen.

fiets, stalling, gratis, zwembad, de loete, krimpenerwaard

Bij de ingang is er voldoende ruimte om uw fiets te plaatsen.