Samenwerkende Zwembaden Zuid-Holland

Welkom in zwembad de Loete

Inmiddels is onze voorverkoop weer gestart. 25 April om 13.30 uur zal het zwembad open gaan en kunnen de zwemmers hun eerste duik nemen. We hopen dit seizoen vele mooie dagen te krijgen zodat we volop, met elkaar, kunnen genieten van ons mooie zwembad. Helaas zal 15 september de laatste dag zijn dat we open zijn. Hou vooral regelmatig de website in de gaten voor alle leuke activiteiten die er in de loop van het seizoen georganiseerd zullen worden en voor verder nieuws.

Nieuws

Wordt Vriend van de VOB

Op velerlei verzoek maken we het met ingang van dit seizoen mogelijk nog meer betrokken te zijn bij onze zwembaden. Wilt u de VOB extra steunen om ook de toekomst van onze mooie zwembaden zeker te stellen? Dat kan met ingang van dit seizoen. Wanneer u een bedrag van 100,- euro of meer geeft draagt u bij aan het verwezenlijken van ons doel om de beste zwembaden van de Krimpenerwaard te zijn. Natuurlijk bieden wij u daarvoor ook iets extra’s.Lees verder

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws en activiteiten in onze baden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
Klik op deze link of scan de QR-code.

Rabobank clubkas actie 2017

Zaterdag 29 april werden wij blij verrast door Rabobank Krimpenerwaard. Door de Clubkas Campagne mocht De Loete een mooie cheque ontvangen. Alle stemmers bedankt!

Zwemloop Haastrecht 2017

Vrijdag 28 april is de eerste zwemloop gehouden in zwembad De Loete. Men kon kiezen uit 400 meter zwemmen en 4 km hardlopen of 800 meter zwemmen en 8 km hardlopen. Ben je sportief ingesteld en lijkt jou dit ook leuk, ga dan deze uitdaging aan op 23 juni. Dan zal de zwemloop plaats vinden in zwembad Ons Polderbad in Stolwijk.

Opening 2017

Vandaag was het dan eindelijk zover. Na lang wachten en vele uren werk hebben zwembad De Loete en Ons Polderbad hun deuren weer geopend voor hun zwemmers.Lees verder

Adres

Bezoekadres

De Loete
Bredeweg 2
2851 VA Haastrecht
0182-501560